fbpx

Inhaakkalender?

W

ow, we zijn alweer bijna over de eerste helft van het jaar, maar dat wil niet zeggen dat deze gratis contentkalender niet meer handig is. Een handig overzicht met feestdagen en andere leuke onderwerpen om op in te haken.

Leuk onderwerp
Oké, social media kanalen zijn er. De eerste volgers zijn aangehaakt. Je krijgt steeds meer handigheidjes bij het vooruitplannen. En zelfs je posts zijn steeds meer in lijn met je huisstijl.
Dat gaat lekker. Maar het bedenken van een leuk onderwerp, iedere week minimaal twee keer, wordt wel steeds uitdagender.

Tadaaa! Daar is onze inhaakkalender. Voor bijna iedere dag geven we een suggestie om op in te haken. Dat is een stuk handiger als je inspiratieloos bent. Download hem van onze website, print deze uit, leg hem in het zicht en noteer ook zeker bij ‘Notities’ je andere ideeën. De praktijk wijst uit dat deze namelijk ook weleens vergeten worden.

Strategie
Natuurlijk werkt een strategisch plan uiteindelijk beter. Wie is jouw ideale klant? Hoe ga je deze bereiken? En hoe zorg je er dan vervolgens voor dat deze je echt blijft volgen? Wanneer je bij deze vragen denkt: “Pff, dat gaat mij echt te ver. Een post schrijven en inplannen, dat lukt me aardig, maar een strategie daarbij…”. Dan ons wel bellen. 😉

Wij denken graag met je mee hoe we jouw ideale klant bij jouw product of dienst krijgen. We maken samen goede content, waarbij we via de statistieken -die geven immers glashelder de realiteit weer- keer bij keer onze strategie bijstellen.

Samenwerken
Jouw Social Studio helpt ondernemers door hun social media over te nemen. Wij zorgen voor een planning, strakke visuals en scherpe teksten. Jij zorgt voor voldoende onderwerpen, waar wij op door kunnen.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werking gaat? Neem dan gerust contact op met ons, telefonisch of stuur een mailtje naar info@jouwsocialstudio.nl. Daar kun je overigens ook nieuwe onderwerpen aandragen voor de inhaakkalender van 2023. 😉