fbpx

Jouw Social Studio workshops

R

eels, stories, hashtags, engagement… Gaat het bij jou ook duizelen? Dat snappen wij. Social media is een onmisbaar aspect in ons dagelijks leven. Toch zijn er genoeg ondernemers die hier nog onvoldoende gebruik van maken. Waarom? Het kost te veel tijd, er is onvoldoende kennis of er wordt gezocht naar een passende aanpak.

Tadaaa! En toen was daar Jouw Social Studio met praktische workshops, speciaal voor ondernemers. Binnenkort staan alle vijf de workshops online, maar de eerste workshop is vanaf nu te boeken: “Jouw Social Media Start”. Onze basis workshop waar je in 10 praktische stappen de basiswerking van LinkedIn, Instagram en Facebook leert én je social media beter beheert.

Boeken dus!
Vanaf nu kun je via onze website je eenvoudig inschrijven voor deze workshop. In 2 uur tijd nemen we je mee in de wereld van onder andere reels, stories, taglines en hashtags. 😉 Heb je specifieke vragen? Dat kan ook natuurlijk. Daar is voldoende tijd voor.

En welke workshops volgen er nog meer?
Op de achtergrond staan er nog vier andere workshops in de startblokken. De workshop “Jouw Social Media Groei”, waarin we je in twee sessies meenemen in de wereld van social strategie en statistieken. Ook leren we je meer over het creëren van goede scorende content.

Ook gaan we verder met het geven van “Jouw Social Media Sessie”. Een strategiesessie, waarin we samen een gepersonaliseerd plan maken om jouw specifieke social media doel(en) te behalen. Daarnaast is het ook mogelijk om een “Jouw Social Media Bedrijfstraining” te boeken. Dit is een incompany training op maat, waarin we een workshop voor jouw team of zelfs alle medewerkers samenstellen.

 

En die laatste dan?
Tot slot zijn we heel blij te mogen melden dat we, in samenwerking met een aantal gemeenten, coaching & advies gaan geven aan diverse ondernemers. Via een stappenplan gaan we in zes sessies deze ondernemers trainen om zelfstandig hun social media te activeren en te beheren.

Jouw social media beheren
Deze workshops gaan we geven naast onze dagelijkse werkzaamheden: het beheren van social media kanalen voor diverse ondernemingen en organisaties. Het is ongelooflijk groot compliment dat we nog geen jaar bezig zijn en dat we ‘via via’ al diverse nieuwe opdrachtgevers hebben mogen verwelkomen. Voor ons de bevestiging dat wat we doen, goed doen. Jij alle aandacht voor jouw onderneming. Wij met aandacht aan de slag voor jouw social media!