fbpx

Jouw Social Studio gaat verder

Na de officiële start van Jouw Social Studio begin dit jaar, timmeren Ruud van de Pol en Lieke van Casteren hard aan de weg om hun onderneming verder op de kaart te zetten. En om dat goed te doen, stond een gezamenlijke werkplek hoog op het wensenlijstje.

Check!

Afgelopen week openden ze de deuren van het nieuwe kantoor. In het verzamelpand ‘Het Kofferen’ voegen zij zich toe bij een mooie club mede-ondernemers. Ze werken hier verder aan social media content voor verschillende organisaties en bedrijven. Ook verzorgen ze vaker interactieve workshops en gaan ze aan de slag met aansluitende ideeën voor Jouw Social Studio.

Focus

Ruud: “Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt vanuit Mediahuis Meierijstad. Lieke werkte vanuit een andere locatie, De Werkwinkel. Deze locaties waren beide midden in het centrum van Sint-Oedenrode. Gelukkig verhuizen we nu maar naar een aantal deuren verderop.” Lieke licht toe: “We blijven graag in Sint-Oedenrode. De onderlinge, lokale samenwerking is belangrijk voor ons. Dit heeft voor een mooie start gezorgd en we hopen in de toekomst nog veel leuke dingen samen te realiseren!”. De koffie staat klaar, dus loop gerust eens bij ze naar binnen.

Jouw Social Studio
Ruud van de Pol & Lieke van Casteren
Emmausstraat 1
5492 BK Sint-Oedenrode
www.jouwsocialstudio.nl