fbpx

Social media uitbesteden?

Ja, wij van WC-eend zeggen: doen. Social media is anno 2022 noodzakelijk voor de zichtbaarheid van je bedrijf. Zeker als je netwerk nog niet zo groot is of wanneer je een product hebt, waarbij je je klanten steeds opnieuw moet informeren.

Een platform als LinkedIn of Instagram heeft miljoenen gebruikers, waarbij er dagelijks gemiddeld 1,5 uur wordt gespendeerd aan het scrollen tussen de berichten die daar geplaatst worden.

Leuke info, en nu?

Social media kan ontzettend veel tijd in beslag nemen. Wat ga je posten? Een foto of visual erbij? Het liefst vormgegeven in je eigen huisstijl en met logo. Oh, en dan nog een pakkende tekst verzinnen. En dan was er ook nog iets met het aangeven van locaties, hashtags en het taggen van personen.

Verhoogt dit de drempel voor jou? Is het sowieso een raadsel hoe dit werkt? Of wil je je liever focussen op je eigen business en je social media uitbesteden? Dat begrijpen wij. Wij nemen met alle aandacht het beheer over van jouw social media.

Social media beheer
Wij beheren voor verschillende ondernemingen social mediakanalen. Even iets concreter: dan hebben we het over platformen als LinkedIn, Instagram en Facebook. Hoe we dat precies doen? Dat lees je hier: https://www.jouwsocialstudio.nl/#werkwijze.

Op dit moment werken we bewust met veel lokale MKB-ondernemers. Persoonlijk contact vinden we in een wereld die steeds digitaler wordt, zeker in ons vakgebied, heel belangrijk.

Maandelijks overleg
Om social media goed te beheren, vinden wij dat persoonlijk contact noodzakelijk is. We willen dit niet volledig automatiseren, zonder periodiek bij elkaar te zitten. Waar ben je mee bezig? Wat speelt er zich af binnen jouw onderneming? Dat nemen we graag door, om nieuwe onderwerpen te bepalen voor de volgende maand.

Verder staan we stil bij de statistieken, zodat we onze strategie bij kunnen sturen en het doel steeds verscherpen. We checken of we al dichter bij jouw ideale volgers komen en of we nog relevante hashtags of andere slimmigheden toe kunnen passen om jou tussen die duizenden posts per dag uit te laten springen.

Koffie?
Ben je nieuwsgierig of wij iets voor jouw social media kunnen betekenen? Misschien wil je het niet volledig uitbesteden, maar wil je wel graag een workshop organiseren bij jouw onderneming of bijwonen? Laat het ons weten via info@jouwsocialstudio.nl!