fbpx

Uitbesteden, maar toch controle houden

O

nze meeste klanten geven aan graag zichtbaar te willen zijn op LinkedIn, Instagram of Facebook, maar door een volle agenda hier vaak niet aan toe te komen. Eén goede social media post kan zomaar een half uur van je tijd innemen… Of je plaats hem uiteindelijk niet, omdat je het niet goed, onderscheidend of professioneel genoeg vindt. 

Zonde. Natuurlijk kunnen wij niet beloven dat de verkoop van jouw producten of diensten direct stijgt door het actief inzetten van je social media kanalen, maar is dat het belangrijkste doel? Misschien wel, meer omzet is uiteindelijk nooit verkeerd natuurlijk. Maar je naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe werknemers of het delen van jouw kennis kan ook belangrijk zijn. Als je deze doelen gaat nastreeft, dan volgt de verkoop vanzelf. Of die ene perfecte nieuwe werknemer. Of de vraag voor die nieuwe samenwerking.

Toch controle

Oké, regelmatig content delen op social media leidt dus tot meer betrokkenheid. Het doel daarbij kan variëren van meer naamsbekendheid tot het aantrekken van nieuw personeel. Maar hoe realiseer je daar aansluitende content voor, die met enige regelmaat online komt? Ons bellen. Wij regelen dat graag én met de juiste aandacht.

Check. Maar als je het besluit neemt om jouw social media uit handen te geven, dan wil je er ook echt vanaf zijn. Of toch niet? Vind je het wel fijn om te zien wat er namens jouw organisatie of bedrijf geplaatst wordt, voordat het online komt? Dat snappen wij ook. En daarom hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt aan een slimme oplossing…

Jouw social dashboard
Al onze klanten gaan per 1 januari over naar een nieuwe online omgeving, waarin zij via hun persoonlijke dashboard alle posts kunnen accorderen. Toch liever een andere foto of net een andere zin? Dan laat je een opmerking achter en wordt het opgepakt door ons. Ook geregeld.

Dus: na jouw maandelijks overleg werken wij de content uit voor de komende weken, welke we zichtbaar maken in jouw persoonlijke dashboard. Jij keurt het goed of maakt een opmerking en daarna komt het pas online. Toch controle en overzicht, maar binnen een uur per maand van al je social mediawerkzaamheden af.

Inhaakkalender
Nieuwsgierig? Wij vertellen je er graag alles over. En o ja, vind je het uit handen geven van je social media nu nog een stap te ver maar ben je wel op zoek naar inspiratie voor het hele jaar? Vul onderstaand formulier in en je krijgt hem automatisch gemaild.