fbpx

Workshop Social Media

Een praktische en begrijpelijke workshop over social media. Dat is wat Jouw Social Studio aanbiedt. Leer in een paar uurtjes de basis over social media en hoe je die het beste kan inzetten voor jouw onderneming.

Praktisch
Wij houden van een praktische aanpak. De start van de workshop begint dan ook bij het begin: wat is social media? En waarom is dit zo belangrijk? Welke kanalen heb je? En hoe heb je die ingesteld, los en met elkaar?

Vervolgens gaan we over naar een persoonlijker stukje. Daar starten we met een aantal algemene vragen. Zelfs nog even los van social media: wat voor ondernemer ben jij? Wie is jouw ideale klant? Wat voor producten of diensten verkoop je?

Jouw social media
Die antwoorden vertalen we vervolgens naar jouw social media. Nieuwe vragen: heb jij al een Instagram, LinkedIn of Facebook account? En post je hier weleens op? Weet je hoe je gebruik maakt van stories, hashtags en locaties? Afhankelijk van jouw antwoorden, richten we ons tijdens van de workshop op het realiseren van een goede werkwijze. Denk aan uitleg van het gebruik van bepaalde functies, tips en adviezen.

Wij gebruiken zelf iedere dag ook een aantal tools, die handig zijn om in te zetten wanneer je actiever aan de slag wilt met social media. Denk aan een contentplanner, waarmee je zelfs je stories kan inplannen. Of wat dacht je van een (gratis) programma, waarbij je je posts net iets professioneler kan maken.

Genoeg stof
Wij beloven dat je na deze workshop met voldoende handvaten vertrekt om aan de slag te kunnen met jouw social media. Wij beloven ook dat het uitdagend zal blijven om dit consequent vol te houden. Social media kost al snel een paar uur tijd in de week en wanneer je het vaker doet, zal dit ook sneller gaan. En anders kun je het altijd alsnog uitbesteden aan ons. 😉 Interesse in zo’n workshop? Stuur gerust een mailtje naar info@jouwsocialstudio.nl