fbpx
JSS app
Jouw Social App

Jouw Social App: simpel, snel, succesvol!

Ontmoet Jouw Social App, jouw nieuwe tool voor het plaatsen van jouw social media content. Deze innovatieve app, beschikbaar vanaf september, maakt het creëren van je social media content eenvoudiger dan ooit. Of je nu actief bent op Instagram, Facebook of LinkedIn: met Jouw Social App heb je binnen mum van tijd een nieuwe post online gezet.

Hoe werkt het?

Het gebruik van Jouw Social App is heel eenvoudig. Volg deze stappen om optimaal gebruik te maken van de app:

 1. Foto uploaden: 
  Open de app en upload een foto die je wilt delen op je
  social media kanalen. Dit kan een afbeelding zijn van je nieuwste project, een productfoto of iets anders dat je wilt delen met je volgers.

 2. Steekwoorden toevoegen: 
  Voeg enkele steekwoorden of een korte beschrijving toe die de context of het onderwerp van je foto beschrijven. Dit helpt de app om relevante en pakkende teksten te genereren.

 3. Automatische tekstgeneratie: 
  Op basis van de toegevoegde steekwoorden genereert de app automatisch een mooie en foutloze tekst voor je post. De teksten
  worden geschreven in een stijl die past bij jouw merk en boodschap.

 4. Inplannen: 
  Kies wanneer je wilt dat de post wordt gepubliceerd. De app biedt flexibele planningsopties zodat je content altijd op het juiste moment wordt gedeeld.

Waarom Jouw Social App?

Gebruiksvriendelijk:
Jouw Social App is ontworpen om eenvoudig te gebruiken, zelfs als je een digibeet bent of geen enkele ervaring hebt op social media.

Automatische tekstgeneratie: 
Nooit meer twijfelen over wat je moet schrijven. De app zorgt voor pakkende, foutloze teksten
die passen bij jouw organisatie of bedrijf.

Tijdbesparing:
Bespaar tijd door al je social media te plaatsen via één app.

Professionele output: 
Creëer professionele, leuke posts zonder zorgen over spelfouten of slechte tekstkwaliteit.

Flexibele planningsopties: 
Plan je content op de meest effectieve tijdstippen om maximale betrokkenheid te bereiken.

Voor wie?

Jouw Social App is geschikt voor iedereen, van zelfstandige ondernemers tot grotere organisaties. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met social media; de app helpt je om zichtbaar te blijven en je merk te versterken zonder dat het veel tijd en moeite kost.

Probeer het zelf! 
Wil je het zelf ervaren? Vanaf september ‘24 kun je Jouw Social App downloaden. Ontdek hoe eenvoudig en effectief social media beheer kan zijn met Jouw Social Studio.

Met de Jouw Social App hoef je nooit meer te twijfelen over welke tekst je moet schrijven, zorgen over spelfouten of vragen hoe je een post uploadt. Alles is te regelen in één omgeving. Gebruiksvriendelijk en voor iedereen. Nu al vragen hierover? Neem zeker even contact op met ons.

En Jouw Social Studio dan?

Zodra de app beschikbaar is, wordt dit een belangrijke toevoeging aan onze diensten.

Jouw Social Studio blijft uiteraard bestaan, waarbij we zowel strategisch advies bieden als volledig social media beheer uit handen nemen, inclusief de creatie van beelden, video’s en teksten.

Jouw Social App
maakt het daarentegen eenvoudiger om zelf te posten, waarbij je eigen beelden aanlevert en via de app vervolgens de teksten en planningen verzorgt.

Met de studio richten we ons op creatie, advies en totaalbeheer. Jouw Social App helpt je bij het efficiënter beheren van je eigen content. Mis deze kans niet en wees de eerste die profiteert van deze nieuwe tool!

Koffie?

Vertel ons over jouw

Main Title

  Social media  

  plannen  

Watjezietbenjezelf_evajansenfotografie_jouwsocialstudio-31

  LIEVER  

  EVEN BELLEN?  

Dat mag natuurlijk ook!
Bel 06-39182207. Als we niet opnemen, dan bellen we zo snel mogelijk even terug!