fbpx

Jouw Social Bootcamp

Kies vier van onze workshops en volg ze allemaal op één dag. Stoom jezelf en je social media content klaar voor de eindsprint van 2024.

Workshop omschrijving

Prijs: €295,- excl. btw  

PRESALE PRIJS NU € 245,- excl. BTW

Zin om na de zomer met een knal te beginnen aan de drukste maanden van het jaar? Kom dan naar Jouw Social Bootcamp! Een dag bomvol met interessante workshops; georganiseerd door Jouw Social Studio in samenwerking met andere specialisten. Altijd met een raakvlak naar social media.

Datum: Donderdag 3 oktober
Locatie: Nog niet bekend
Tijd: 09:00 – 17:00 uur

Workshopprogramma volgt

Door: Lieke & Ruud – Jouw Social Studio

Wil je leren hoe je opvallende visuele content kunt creëren voor je bedrijf of persoonlijke merk? Dan is deze workshop perfect voor jou! Maak kennis met de superfijne tool Canva en leer hoe je je social media posts, presentaties, brochures en meer ontwerpt. In je eigen huisstijl. In korte tijd. Praktisch, professioneel én perfect als je zelf je social media naar een hoger niveau wilt tillen. 

Door: Lieke & Ruud – Jouw Social Studio

We verkennen samen de nieuwste Instagram-trends en -algoritmes, zodat je precies weet hoe je jouw bereik kunt vergroten en meer betrokkenheid kunt genereren.

Door: Lieke & Ruud – Jouw Social Studio

Ontdek de kracht van effectief netwerken op LinkedIn!

Tijdens deze workshop ‘Linken op LinkedIn’ leer je hoe je waardevolle connecties opbouwt en jouw professionele netwerk vergroot. Ontdek strategieën voor het maken van relevante content en het optimaliseren van je profiel.

Leer hoe je jouw LinkedIn-netwerk kunt inzetten voor carrièrekansen, zakelijke groei en kennisdeling. Deze interactieve sessie biedt praktische tips en trucs om jouw LinkedIn-profiel naar een hoger niveau te tillen.

Op naar nieuwe mogelijkheden met ‘Linken op LinkedIn’.

Door: Melvin van Lieberen – L-Mount Media

Leer fotograferen met je telefoon én de eerste stapjes op fotografiegebied. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van fotografie. Hoe kader je een goede foto, hoe kan je licht in je voordeel gebruiken, wat doen verschillende perspectieven met een onderwerp en hoe kan je goed gebruik maken van de achtergrond? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze interactieve workshop.

Door: Daan Driessen – Work Innovators

Ontdek het CRAFTING framework, speciaal ontworpen om de kracht van ChatGPT optimaal te benutten. In deze sessie leer je via heldere voorbeelden en interactieve oefeningen hoe je het CRAFTING framework kunt toepassen om perfecte prompts (opdrachten) te schrijven voor ChatGPT.

Door: Paulien Noordzij – Smoel Copywriting

Boost je conversie met coole koppen > leer het in 3 stappen

  • Stop de scrollers 
  • Selecteer je doelgroep
  • Maak de klik onweerstaanbaar

Door: Eva Jansen – Wat je ziet ben je zelf.

Wie een stuk persoonlijkheid laat zien, valt op in de massa. Jezelf echt authentiek onderscheiden van ‘de rest’, dat doe je door aan je ‘Personal Brand’ te werken. Hierbij zie je jezelf als een merk en zet je je persoonlijkheid heel bewust in om gezien te worden door de mensen die belangrijk zijn voor jou.

Elke training duurt ongeveer een uur – kort, krachtig en leerzaam.

Lunch & Chill
Geniet van een top lunch (wie, wat & waar is nog even een verrassing!).

Borrel
We sluiten af met een gezellige borrel.

Tickets & Info
– Plek voor: 32 topdeelnemers
– Kosten: €295,- per persoon exclusief BTW
– Je kunt in totaal 4 workshops kiezen, na je aanmelding krijg je een bevestiging en kun je je keuze doorgeven

Boeken ↓

Factuur op naam? Laat het ons weten.