fbpx
Een slimme zet

Strategiesessie

Waarom een strategiesessie bij Jouw Social Studio een slimme zet is voor jouw social media?

Je social media kanalen zijn je etalage in de digitale wereld. Maar het constant up-to-date en aantrekkelijk houden van deze etalage is een vak apart. Dat is waarom een strategiesessie bij Jouw Social Studio een goed idee is.

Social media is anno 2024 onderdeel van je bedrijfsvoering, maar wel een lastige. Leer bij ons vooruit te denken in passende content, zodat het niet meer onderaan die to do-lijst verdwijnt als het druk is. Wij nemen je twijfels weg, zodat je beter gaat posten – passend bij het doel dat jij wilt bereiken op social media. 


Daarom is een strategiesessie een slimme zet:
1. Het is persoonlijk: Voordat we ook maar beginnen, duiken we diep in wat jou uniek maakt. Door een uitgebreid formulier te vullen, geef je ons een kijkje in je wereld. Met deze info gaan we aan de slag om jouw persoonlijke social media strategie te bouwen.

2. Het is grondig: In 1,5 uur nemen we geen genoegen met oppervlakkige adviezen. We gaan diep in op jouw huidige aanpak, analyseren wat er beter kan en leggen de basis voor een strategie die werkt. Geen copy-paste werk, maar maatwerk.

3. Het is praktisch: Naast strategisch advies krijg je van ons handige templates voor je visuals. Deze zijn niet alleen mooi, maar ook zo ontworpen dat ze jouw boodschap versterken. En het mooiste? Je kunt ze direct gebruiken in Canva.

4. Het is interactief: Jouw vragen staan centraal. Er is ruimte. Veel ruimte. Voor al je vragen, twijfels en wilde ideeën. Dit is jouw moment.

5. Het is blijvend: Na de sessie krijg je een samenvatting toegestuurd. Zo heb je altijd iets om op terug te vallen als je even de draad kwijtraakt.

Een strategiesessie bij Jouw Social Studio is dus niet zomaar een goed idee. Het is dé manier om ervoor te zorgen dat je social media kanalen niet alleen aandacht trekken, maar ook echt bijdragen aan het bereiken van je doelen. Boek hem hier!

Dit mag je verwachten.

€ 445,- excl. BTW.

This is the heading

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media? Vul dan je gegevens in en we sturen je onze nieuwsbrief toe. 

We beloven je niet te spammen!