fbpx

Digitale veiligheid voor ondernemers

Workshop door Mark Wijgergangs van Drie-O Automatisering

Workshop omschrijving

Prijs: €25,- excl. btw

Wat leer je tijdens deze workshop?

Nog steeds maken cybercriminelen helaas veel slachtoffers bij ZZP’ers en bedrijven uit het MKB. Bij grote bedrijven wordt dit vaak breed uitgemeten in de media maar dagelijks worden bedrijven uit het MKB getroffen door cybercriminaliteit waarvan je verder niets hoort maar die ondernemers veel schade en slapeloze nachten bezorgen.

In de workshop Digitale veiligheid voor ondernemers gaan wij in op de verschillende vormen van cybercriminaliteit zoals phishing, ransomware en social engineering met voorbeelden uit de praktijk. Maar ook hoe kun je je als ondernemer wapenen tegen cybercriminaliteit en welke (basis)maatregelen kun je nemen om de belangrijkste dreigingen buiten de deur te houden.

Wie is Mark?
Mark Wijgergangs is eigenaar van Drie-O Automatisering. zijn motivatie om deze workshop te geven is om mensen te informeren over cybercriminaliteit en hoe ze zichzelf en hun bedrijven kunnen beschermen. De impact van cybercriminaliteit is zowel zakelijk als privé enorm groot, en Mark gelooft dat bewustwording en kennis de beste verdediging zijn.

Wil jij je wapenen tegen cybercriminaliteit? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Boeken ↓

Zakelijke klant? De factuur ontvang je op een later tijdstip van ons!