fbpx

Personal Branding, de basis van jouw online zichtbaarheid

Workshop door Eva Jansen van Watjezietbenjezelf

Workshop omschrijving

Prijs: €55,- excl. btw

Wat leer je tijdens deze workshop?
Personal Branding, de basis voor jouw online zichtbaarheid.

Wie een stuk persoonlijkheid laat zien, valt op in de massa. Jezelf echt authentiek onderscheiden van ‘de rest’, dat doe je door aan je ‘Personal Brand’ te werken. Hierbij zie je jezelf als een merk en zet je je persoonlijkheid heel bewust in om gezien te worden door de mensen die belangrijk zijn voor jou.

Veel ondernemers weten wel wel dat het tegenwoordig niet meer genoeg is om alleen informatie over je product of dienst te delen. Er is zoveel informatie, dat je je niet meer onderscheidt met alleen een ‘goed product’ of de beste service. Door het delen van jouw persoonlijke mening, verhalen en ervaringen, ben je in staat om mensen echt te raken. Je bent dan niet ‘de zoveelste’ die dit of dat doet, maar een echt mens waarin een ander zich kan herkennen. Het is dus slim om je, zeker als ondernemer, te verdiepen in Personal Branding en hoe je jouw unieke verhaal deelt met jouw toekomstige klant.

Na deze workshop ga je naar huis met:

  • Een frisse blik op jouw persoonlijkheid en hoe je dit inzet om echt te verbinden met jouw ideale klant
  • Concrete tips en adviezen voor het creëren van jouw authentieke online zichtbaarheid.


Wie is Eva?

Eva heeft ruim 16 jaar ervaring als multidisciplinair marketing & communicatie expert en is lifestyle fotograaf. Beide disciplines combineert zij in haar bedrijf ‘Watjezietbenjezelf’, waar zij ondernemers coacht en adviseert op het gebied van Personal Branding.

Boeken ↓

Zakelijke klant? De factuur ontvang je op een later tijdstip van ons!